BDSM begynder guiden

Hvad enten det er Fifty Shades of Grey, eller bare nysgerrighed som har fået dig til at bliver opmærksom på BDSM, så kan det virke som en lidt uoverskuelig verden at komme ind i, derfor har vi lavet denne lille begynder guide til BDSM.

Hvad er BDSM?

I den mest basale form af BDSM (Bondage & Disciplin / Dominans & Submission / Sado-Masochisme) handler det om de erotiske og seksuelle handlinger omkring det at dominere andre eller lade andre dominere over en. Desværre har BDSM gennem årene fået et temmeligt dårligt omdømme. Men de grundlæggende principper kan være ekstremt befriende, og hvis du engagere dig med det, i det lange løb, kan det vende op og ned på den måde, du har tænkt om dig selv og seksualitet.

"Det er et faktum, at mediers repræsentation af BDSM er, at det er noget snusket og fjollet, ofte giver medierne et billede af, at det er noget som er et tabu. Men sandheden er at hvis kvinderne tager tøjlerne, kan det faktisk øge deres seksuelle selvtillid og følelse af at være noget værd. Samtidig med at det giver mændene en pause fra at skulle være "på toppen", psykologisk såvel som bogstaveligt talt som er standard dynamik for de fleste par."

Tricket er at have et åbent sind til seksualitet, naturligvis er noget som forårsager skade på din partner eller dig selv ikke godt, det kan faktisk være ulovligt, men vi er alle mennesker og vi vil gerne udforske de ting som gør os lidt anderledes, det kan faktisk være meget fordelagtigt for dig og din partners forhold.

Så hvis du tror du er til BDSM eller ønsker at udforske det med din partner, så læs vores mini guide og se hvad der er det næste skridt?

At komme i gang med BDSMbondage-begyndereSe videoen: Bondage for begyndere


Vi ved godt at det at afslører overfor din partner at du ønsker at udforske BDSM måske kan være lidt svært, det kan være du er du lidt bekymret for hvordan de vil reagere, men bare rolig der er ingen grund til at være!

Der er altid måder at bringe tingene på banen og vende det til din fordel…

Det er ikke nogen god ide at springe ud i BDSM uden at tale med din partner om det, faktisk kan det have den helt modsatte effekt. I stedet for, foreslår vi at I sætter jer ned og taler om tingene. Forklar til din partner hvad det præcist er du gerne vil prøve. Du kan også prøve at tage jeres næste sexleg langsomt i BDSM retningen.

"Hvis du er den, der fantasere om at dominerer, så kan du placerer dig selv fysisk på toppen, efterfulgt af en "min tur til at tage føringen" bemærkning eller lignende.

En protest på dette tidspunkt betyder en diskussion er nødvendig, før du komme længere. Hvis du får grønt lys, kan du tjekke hvor langt din partner er villig til at gå, prøv for eksempel at forsætte med at lægge din hånd over din partners mund, og spørg dem om de bliver erotisk stimuleret af dette.

Nu du har testet vandet med din partner, og det er tid til rigtigt at komme i gang. Hvis du virkelig vil lærer om at dominere din partner så er det tid til at tage et kig på disse tips her på siderne...

Mig Først

Hvis du ønsker at få din partner til at indse, at du er i kontrol i soveværelset er der ikke plads til at rode rundt. (Lidt latter har aldrig skadet nogen, men hold din position, og lad din partner det vide). Det handler om at lade din partner vide, at du er den, der har magten.

Start med at fortælle din partner, at de ikke kommer til at få, hvad de ønsker, indtil du gør det. Så forlang at din partner glæder dig med sine fingre eller tunge, før de får så meget som et kys.

Din partner vil være så tændt af din nye fundet ingen nonsence, at de vil gøre lige meget hvad du vil have dem til.

Spil på hans sanser

Vi har alle hørt, at fyre er temmelig visuelle mennesker, så hvorfor ikke tage det fra ham og se hvad der sker? Reaktionen vil sikkert overraske dig.

Få ham ned på knæ, kom bind for øjnene på ham, og derefter beordre ham til at gå rundt omkring. Læn dig tæt ind til ham og lad dine hænder og / eller hår glide rundt omkring på hans krop, eller dril ham med en sexet bemærkning fra tid til anden alt imens han stadigt har bind for øjnene. Din tilstedeværelse uden at kunne se hvor du er vil være berusende.

Det faktum, at han er i en underdanig position, sårbare overfor alle dine indfald vil være så usædvanligt, han vil ikke vide, hvad han skal gøre med sig selv - på en god måde selvfølgelig.

Trusser

Det kan godt være at du syntes denne metode lyder mystisk i begyndelsen, men den har helt sikkert en effekt, så bær over med os.

For at starte, bed ham om at fjerne dine trusser, lige før han glider dem ned over dine ankler, så giv ham et let smæk over fingrene. Fortsæt med at tage dem af selv og placere dem på hans ansigt med skridtet langs hans mund og næse."

Tricket med denne metode er lidt forberedelse. Hele pointen er, at fyrene elsker lugten af 'dig', så dette fungerer ikke med et rent par - for at sige det lige ud så har det bare ingen effekt

Et par timer før du ser ham hop i dit mest sexede undertøj og lad dem opfange din duft over et stykke tid, nå du har gjort det vil de være helt klar til ham.

Jep, jeg ved, hvad du tænker, men bare prøv det og se for dig selv.

Fantasies

Den her handler om virkelig at åbne ham op til dig, tro os det vil være ligeså meget af en turn-on for dig, som det vil for ham.

Få ham til at bekende den sidste sex fantasi, han havde om jer, mens du langsomt onanere ham. Hver gang han tøver over en detalje tage din hånd ned af hans pik og fortsæt ikke med at onanere ham, indtil han fortæller dig, hvad du ønsker at høre!

Spank ham

De fleste piger får et kærligt klap i enden fra deres partner fra tid til anden, men at prøve spanking på din fyr kan være lidt grænseoverskridende.

Sæt dig på en stol uden armlæn og beordre ham til at lægge sig på tværs af dine strømpe-klædte lår til en gammeldags spanking. Læg en hånd på bagsiden af hans hals og form en lille kop med den anden hånd mens du bruger denne til at spank ham på bagdelen, indtil han er pænt pink.

Hvis du virkelig ønsker at tage det til det næste niveau: Få ham til at tælle slag højt og sige" Tak Madam/ Gudinde", eller andre overlegne udtryk du kan finde på.

Kontroller ham

Sex bliver ofte styret af fyren, og det er præcis, hvad du ønsker at komme væk fra i denne dynamik.

Sæt ham på en stol og bind hænderne bag ryggen med bløde håndjern (ikke metal slags). Brug ham som han er din dildo og styr hans orgasme som det passer til dig.

For ham vil det være en helt ny oplevelse at se at han kan ophidse dig på den måde.

Det handler om dig

Sid på kanten af sengen eller i en stol, giv ham din ene fod og befal ham til at massere den, mens du onanere dig selv.

Hver gang han stopper, fordi han er distraheret af hvad du laver, skal du skubbe din fod under hans nosser og meget forsigtigt sparke opad.

Advarsel: Det er kun meningen at du skal sparke ham blidt, kuglerne. Hvis du sparker for hårdt på dette tidspunkt kun det ødelægge øjeblikket, hvis ikke endda hele forholdet.

Et sidste råd

Uanset om du er dominerende, den der bliver domineret, begge dele, eller blot vil udforske lidt- så føl dig sikker i din sag, det er det ultimative afrodisiakum.

Kom så i gang med at udleve dine BDSM fantasier!