Dansk BDSM » Diskussioner


Elektricitet

 • Leader
  18. jun. 2018

  Hej Alle


  Jeg har aldrig været helt tryg ved elektricitet. Det er en smertetype jeg har lidt svært ved at håndtere. Den er på en måde ikke så fysisk og håndgribelig som eksempelvis smerten fra en pisk eller et spanskrør.


  For en del år siden, legede jeg med en Frue som fik mig til at anskaffe en TENS-enhed. Efter en del forsøg, kom vi frem til en opskrift der kunne få mig til at komme vildt og voldsomt, helt uden anden stimulans end impulserne fra TENSen. Den oplevelse, og dem som fulgte, burde nok kunne få mig til at skifte mening.


  Det er bare ikke sket. Jeg er stadig bange for elektricitet, og for den smerte som jeg har så svært ved at håndtere og kanalisere.


  Nu har jeg for nylig oplevet en NeonWand med en Flex Capacitor for enden, og jeg er kun blevet endnu mere bange for elektricitet. Hold da op hvor kan sådan en slambert få mig til at hyle og hoppe. Uanset hvor hårdt jeg er fikseret. Jeg har hørt mig selv trygle og bede om at slippe, på måder jeg aldrig har oplevet før, og samtidig har jeg oplevet eksplosive orgasmer på et hidtil uset niveau, direkte forårsaget af den.


  Egentlig tror jeg at jeg må være ret sjov for en Frue med en NeonWand i hånden, men i det aktuelle øjeblik føler jeg mig mere i retning af fjollet eller patetisk.


  Hvordan har I andre det med elektricitet? Både fra den ene, og den anden ende.


  og hvad bruger I der bruger elektricitet af dimser?

 • Member
  7. jul. 2018

  Jeg er blevet afrettet med en el-stav som normalt bruges når køerne skal drives sammen på marken og samles i indhegningen. Når jeg befales ned på alle 4 skal jeg nok kravle den vej som det kræves når jeg hyrdes afsted med el-staven der sættes på min krop så jeg kommer i stødet når jeg kravler den gale vej.


  Jeg har også sovet med den om natten sat fast i enden, og hver gang jeg faldt i søvn fik jeg så et stød af el-staven så jeg hurtigt vågnede op, og den er rigtig dejlig når jeg ikke kan få pikken op at stå, så skal nogle hastige slag med el-stavne på nosserne og pikken nok få gang i rejsningen.


  En enkelt gang fik jeg sat staven dybt ind i munden, og hver gang jeg klagede mig fik jeg et stød med staven, det gjorde virkelig ondt når jeg fik strøm fra strømpistolen i min fugtige mund.


  Men en strømpistol til dyr er et dejligt redskab og du kommer helt sikkert i stødet når den bruges på din krop.