Forums » Anmeldelser

Godt og grundig brugt hos smukke Heidi

 • 18. maj 2015 kl. 17.21.29 CEST

  Efter nu at have besøgt smukke Heidi nogle gange, har jeg fået flyttet mine grænser med syvmile skridt. Fra at være en mand, der elsker/ønsker at være klædt ud som tøs  - dybt fustreret over at det hjemlige sexliv ikke fungere med min højt elskede hustru, har stået på grænsen til rebet - har nu fundet min rette hylde, nemlig den billige tøs jeg er nu hos smukke Heidi. Jeg har mange gange før set hjemmesiden, men modet svigtede hvergang.

  Efter mit første besøg var jeg solgt. Smukke Heidi kan det med at se ind i mennesker, og finde deres fetish - hive den frem og udvikle den i den rigtige retning.

  Ved mit første møde, som vi havde skrevet om på forhånd - blev jeg iklædt de rigtige gevanter og fik lagt en make-up, der var en dronning værdi. Smukke Heidi førte mig i gennem hendes "verden" med små men velmenende puf, og inden jeg fik setg mig om, lå jeg på knæ foran hende og sutte på hendes stive pik - som verdens naturligste ting. Hun brugte mig som den tøs hun gjorde mig til.

  De efterfølgendde gange flyttede Smukke Heidi mine grænser yderligere. Jeg har været sammen med V - en skønhed uden lige - jeg er blevet suttet og kysset af en anden mand. Har haft Smukke Heidis pik langt ned i halsen - noget jeg anså for umuligt - et ord som Smukke Heidi ikke kender til - en slave vil  gøre alt for sin herskerinde. Jeg har været klar til mødet med en anden mand - men venter stadig - har dog fået lov at mørke Smukke Heidis pik i min slavefisse.

  Smukke Heidi elsker blomster og jeg har flere gange medbragt blomster. Da blomster kræver en vase, har jeg ved en lejlighed medbragt en sådan til smukke Heidi - den var som skabt til hende - og hvis i vil se den, må i pænt spørge smukke Heidi om lov.

  Jeg arbejder på at finde tid i min pressede kalender til mit næste besøg - og måske jeg har en lille overraskelse med.

  Dette er kun en lille del af mine oplevelser hos SMukke Heidi, og måske kommer der flere her på siden.

  Idybeste taknemlighed

  og på knæ

  Hedis slaveinde ulla


  Denne post blev redigeret af admin den 17. sep. 2015 kl. 09.29.31 CEST
  • 1 posts
  18. maj 2015 kl. 17.53.34 CEST

  så sandt min tøs du er kommet ind i min verden og fået flyttede alle grænser men din rejse er lang i nu og har mange ting vi skal prøve 

  men som du ved er der altid overraskelser her i huset og mon ikke det er det næste gang os smiler 

  og nu til den gave jeg fik. den tro jeg ikke mange har men flot er den griner 

  og tak for alle de smukke blomster du kommer med du er jo min ejet tøs 

  knus Domina Heidi


  Denne post blev redigeret af admin den 17. sep. 2015 kl. 09.30.59 CEST
 • 18. maj 2015 kl. 18.24.12 CEST

  Tak for de smukke ord.

   

 • 23. okt. 2016 kl. 15.57.05 CEST
  Hej. Det tror jeg nok hun Gør, men ring eller skriv en mail til Heidi, hun er elskværdigheden selv og du vil ikke fortryde det. Det der er vigtig er at man inden besøget hos dig eller hos Heidi, er at man har aftalt hvor ens grænser går. Heidi gør ikke noget du ikke vil kunne synes om bagefter. Så kontakt Heidi for en snak og en aftale. tøser ulla
 • 5. apr. 2019 kl. 10.09.13 CEST

  Tak for din beretning - det var sjovt at læse om. Hun lyder dygtig, hende Heidi :-D