besøg i det lille hus på prærien

 • Oh Oh

  det lykkedes endlig at få tøsens og skønne Mistress Heidi's kalender at blive synkron.

  mødte op som aftalt bankede på døren gik op og der stod kønner og smukker Mistress Heidi, ned på knæ og kyssede hendes smukke støvler, da hun mente det var well done.

  lød ordren op oven på min tøs så skal jeg få dig rettet til, op ad trappen og omklædning, tøsen blev i klædt nye langskaftede lakstøvler halsbånd og manchetter på håndled og ankler.

  da dette var på plads ndte tøsen på knæ og her mødte hende de skønnest 19 cm, som gled ned i svælget, tøsen tunge gjore sit på skaftet, det faldt i god jord hos Mistress H, men pludselig stod tøsen fæstnet til kæderne og hendes bagdel blev varmet op.

  blev løst for at blev beordret ned på sengen armene blev igen låst til kæderne, straks endte der clamps i tøsens pierrcede brystvorter til disse blev der sat snor i og denne blev strammet godt op Waueee det var skønt.

  benen op lød og tøsens pussy blev, fyldt ud OMG skønt. alt mens snoren til brystclampsene blev strammet mere, endte der flere klemmer i tøsens bryat region.

  pludselig bredte der sig en skøn fornemelse da en sounds glend ned i tøsen pik, da den nåede bundene begyndte Mistress H at lege med den Åheeeee lød det fra tøsen.

  blev ladt alene alt mens Mistress H hentede sig en cigaret, tøsen mund var vid åben med en ring gag så askebægret var klar, da det var fyldt skyllede Mistress ud med sin skønne nektar.

  tøsen blev sluppet fri for at tilfreds stille Mistress H skønt for blev belønnet med hendes skønne spærm efterfølgende, blev tøsens bryst vorter bearbejdet, mens ordren lød spil din usle pik af TAK lød.

   

  aften var omme og tøsen sluppet ud turen gik hjemad.

2 kommentarer
 • safter, Eliza, og petboy synes godt om dette
 • safter
  safter Dejlig og fræk historie... :-)
  15. jun. 2017
 • Eliza
  Eliza Det må jeg sige !
  Mega frækt, og tøzen blev da afrettet og brugt grundigt
  15. jun. 2017