En dag som sissy slut

 • Tøsen havde lavet en aftale med Mistress Heidi, om at skulle være hendes sissy slut, som kunne frit bruges af besøgende.
  Mødte op som aftalt, dog lidt forsinket, havde dog givet Mistress Heidi besked om dette, hun havde beordret tøsen til at møde op body shave, samt medbringe tøsens egne parykker.
  kom frem bankede på døren gik op og tøsen trådte ind faldt ned i korrekt position foran en Mistress og kyssede hendes vidunderlige lakstøvler til hun var tilfreds.
  turen gik vidre ind hvor tøsen krop blev inspiceret, blev godtkendt for at være glat som en barne numse. omklædning og smikning blev fortaget, i klædt fuld body lakdragt og skridt lange lak støvler kom turen til udvælgelse af paryk, her faldt valget på enaf Mistress.
  Mistress Heidi blev helt vild med tøsens julegave, nemlig hendes piercede bryst vorter, som i dagens løb blev udsat for :) kærlig behandlig av av. blev lagt væk for en tid hvor tøsen lå total bundet og selvfølgelig bandt Mistress Heidi snor gennem piercingerne som blev strammet vildt op Av av lå der med små udstrakte tøse bryster da de store nipples clamps greb fat om tøsens brystvorter.
  selv om tøsen ikke havde mulighed for at lege med sig selv blev en del af hende buret forsvarligt inde i et metalbur, samt dele dernede fik klemme i også, kunne nu ligge der i tøsens egne tanker.
  gang træning i højhæle stod på programmet, med rød tøse numse tilfølge, dage gik, hvor tøsen kom på arbejde flere gange, Mistress Heidi roste sin tøs for at være god og besøgende var også tilfredse.
  dagen sluttede af med at Mistress V kom, som fik love at træne videre på tøsen røde numse av av igen, Åheeeeeee skønt at blev brugt af to så skønne Mistress, svæver stadig højt oppe på en lyserød sky med en noget mørkerød tøse numse, skøn følelse at køre hjem med, da tøsen blev sluppet fri.
  den største TAK til Mistress Heidi for at ville havde sin tøs for en dag. drømmer allrede om at kigge i posytboksen her om der en dag ligger en ordre om at møde op igen :)
  tøsen Astrid

   

1 kommentar
 • Heidiflotpige
  Heidiflotpige dejligt at læse det her.. og ja var stolt over du kunne tilfredsstille gæster.. ja din piercinger i din bryster tændte mig vildt som du kan mærke i dem..
  træning i højhælet bliver du ved med.. for kommer nok snart en dag hvor du skal stille her...   mere
  25. feb. 2016 - 3 synes godt om dette