da som sissyslut / maid

 • Havde fået en aftale mad shemale Domina Heidi om at være hendes sissymaid.
  fik ordre på at møde kl. 14 i domicilet, ringede på til tid og blev lukket ind.
  turen gik til tøserummet og omklædning blev gjort under overvågning af Domina Heidi.
  fik ordre på at gå oven på indfandt tøsen sin sub stilling og afventede hørte stilleter komme op af trappen, hvor efter der blev foto seance og andet.
  blev ført ind og fikseret, benen blev fæstnet til talerne der hang ved sengen og så blev tøsen strukket ud  :<img class = ">
  efter at havdet ligget der i en rum tid, blev tøsen ført ud i gabestokken, hvor hun blev brugt af den skønne Domina Heidi, er sikker på det kunne høre over domicilet hvordan tøsen nød det, samt hendes mås blev varmet op.
  så stod den på Maid arbejde oprydning, samt rengøring, da dette lød ned tøs ja under køkkenbordet måtte tøsen lægge sig, hvor DOmina's Heidie nye støvler skulle indviges af tøsens tunge og mund, samt massere Domani Ingrids fødder  <img class = ">
  turen gik på 1 sal igen hvor tøsen bliv fikseret på korset, uden mulighed for t flygte, kunne høre stilleter og en massen puslen, åben munden tøs, lød det og så blev den fyldt op med en kæmpe gag.
  pludselig faldt Heidi pisk ned over tøse måsen, pisken blev siden skiftet til padler af forskellig str.
   :<img class = "> varmen bredte sig, hvis tøsen ikke havde været fikseret ville hun være sunket sammen.
  blev ladt alene.
  stod der ja tid er ikke til når man svæver i denne skønne verden og bare ønsker mere, det kom så også, mere varme til tøse måsen.
  blev løsnet og ordren lød ned i klinik rummet, læg dig der på ryggen med åben mund, det blev den så da dental gagen sørgede for den var på vid gab, så kunne tøsen nyde Domina's Heidi skønne gulden nektar, tak skal du havde fik slukket tørsten..
  så skulle sissymaiden igang igen for dagen var ved at være ommme  <img class = "> <img class = ">

  sissyslut
  astrid 

0 kommentarer