Lørdag

  • En dejlig lørdag der er helt vores egen. I en eftermiddags lur der startede helt uskyldigt, drømte Lille O om de frækkest sex senarier, og da hun vågnede var det så sørgeligt, for drømmen var så ophidsende og fræk. Lidt søvning måtte hun fortælle Herren, om de frække drømme, som ikke slap hende da hun vågnede.

    Hvad Lille O ikke vidste var, at Herren i alt hemmelighed havde købt et nyt latex lagen, så han kunne opfylde Lille O's fantasi, om og være smurt ind i lækker glidecreme fra top til tå. Vi har heldigvis RIGTIG mange liter glidecreme:-) Så Herren smilede, og befalede Lille O og gøre sig lækker for ham, så de kunne lege.

    Lille O blev bundet til sengen ovenpå det nykøbte latex lagen med fødderne fikseret i en stang der hang i loftet og fik bind for øjnene. Hun hørte de frække lyde fra porntube kanalen der blæste hele soveværelset og resten af verden væk, med de frækkeste lyde der findes, når sex bliver ekstremt liderligt. Lille O var stangliderlig inden legen startede, da drømmen stadig var frisk i sindet, og Herren startede med og dryppe alt den lækre glidecreme ned på hende, og smurgte hendes bryster og balder ind, før han startede med og piske hende blidt, og lege med hendes kusse. Lille O var i himlen - A dream comes true! Hvor frækt er det ikke lige, og være smurt ind i glidecreme over det hele? Det tog ikke lang tid før Lille O startede med og få de mest fantastiske orgasmer. Herren skiftevis piskede hende, og udblokkede hende kusse større og større med alle dildoerne, mens massageapparatet kom på, når hun fik lov og komme. Lille O var godt klar over at Herren havde købt en Big John dildo, og havde da også kigget på den, og tænkt "Det kan jo nok ikke lade sig gøre, for jeg har jo ikke født børn" :-). MEN i liderlighedens time efter lang tids udblokning både med dildoerne og med Herrens fingre, store mængder af glidecreme og safter, så lykkedes det Herren og bruge Big John. Herren var så ophidset, at han kom ud over Lille O's mund, og Lille O havde næste forstrukket hendes hals for at nå hans pik med tungen samtidigt.

    Herren ved altid bedst!. Lille O havde aldrig troet det muligt, men Herren flytter hende hele tiden ud i nye oplevelser, som hun aldrig havde troet muligt.

    Sikke en oplevelse! Sex der indtager alle ens sanser, med lyden fra porntube og Herrens stemme, duft og hele kroppen smurt ind i glidecreme, så alt er blødt og kroppen skinder i soveværelsets sterinlys . Det er sex, som Lille O ynder og kalde det, "når det drypper af friture!". Seancen blev afsluttet på sengen med lækker sushi, og to tilfredse bamse bjørne gik i seng, og sov RIGTIG godt.

0 kommentarer