Min frække fantasi

  • Jeg har en fantasi, og selvom det burde være let at få den udlevet, er det endnu ikke sket. Jeg griner af og til lidt af den, for med henblik på hvad jeg ellers har oplevet af ting og sager i dobbeltsengen, er denne fantasi ret ordinær. 

    Jeg drømmer om at en kvinde bruger en fleshlight på mig. Det er fjollet, i know... Altså, ikke at det er min fantasi, men at jeg ikke har fået udlevet fantasien. Det er jo ikke fordi jeg drømmer om at dronningen ondulerer mig med en støvsuger - det her burde trods alt kunne lade sig gøre relativt let. 

    Jeg har dog besluttet at gøre noget ved det. Nu har jeg gået med fantasien længe nok! Jeg har derfor bestilt 3 forskellige fleshlight på nettet (mindre kunne måske også have gjort det, men nu skal det være, så all-in!) Planen er, at jeg vil introducere en af mine faste bolleveninder for min fantasi, og så håbe at hun går med til det. Altså til at spille den af på mig med en fleshlight. 

    Hun kommer helt sikkert til at grine af mig. Ikke fordi det er absurd eller langt ude, men fordi det er en smule kedeligt. Hende og jeg er vant til lidt af hvert sammen, og det her vand ved siden af. 

    Jeg glæder mig til weekenden. Aftalen er på plads, hun er her søndag, og mit nye legetøj ligger klar!

0 kommentarer
  • XXXM synes godt om dette