Spændende lørdag jeg går i møde

 • På lørdag går det løs... Kæresten ved, at der skal ske noget, men ikke hvad. Jeg har lagt i kakkelovnen til lidt af et show. 

  I går var jeg på Sinful, hvor jeg investerede i bondage-udstyr samt en strap-on-dildo. Det ankom i dag, og det skal nok blive fornøjeligt. 

  Min kæreste har i lang tid udtrykt, at hun er seksuelt tiltrukket af min barndomsveninde. Jeg kender min barndomsveninde bedre end nogen anden, men derfor var det alligevel grænseoverskridende at spørge hende om, hvad jeg gjorde, nemlig om hun ville med mig og kæresten i kanen. 

  Det blev dog lidt lettere af, at vi begge havde fået noget indenbords. Først grinte hun bare og troede jeg jokede, men mit stive, fastholdende blik afslørede, at jeg ikke bullshitede. Jeg var alvorlig. Hun spurgte ind til, hvad jeg havde tænkt og efter en halv times overtalelse sagde hun: "What the fuck... Vi lever hun en gang."

  Herefter gik planlægningen i gang. Som sagt bestilte jeg udstyr i går, og nu går jeg bare og tripper efter, at det bliver lørdag. Planen er, at vi starter på egen hånd. Hun skal have lidt pisk og domineres; hun elsker at være underdanig. På et tidspunkt giver jeg hende blindfold på, hvorefter min barndomsveninde bliver en del af akten. Hun ifører sig strap-on og pentetrerer min kæreste, mens jeg dirty talker. Jeg siger: "Forestil dig, at det er Anne-Mette, der knepper dig. Kan du lide det?" Hun vil uden tvivl sige: "Åh yeah," hvorefter jeg vil fjerne bindet fra hendes øjne. 

  Herefter vil hun nok blive overrasket, men jeg ved også, at hun vil blive smaddertændt og bare nyde, at det sker. Efterfølgende må vi se, hvad der sker. Det bliver så vildt! 

0 kommentarer
 • XXXM synes godt om dette